Marzenie - jaka ładna nowa fotka
I my tez bylismy dzis na zakupach

jutro tescia urodziny wiec trzeba bylo kupic prezencik, a potem dla dzidzi kilka rzeczy, a potem jak mamusia poszla do przymierzalni to sie zaczal ryyykkkkkk....
Wiec mamusia za bardzo nie poszalala, ehhh...
Tuptusiowata - dobrze słyszałaś

w szpitalu dostajesz wszystko dla dziecka - od pieluszek po ubranko, więc musisz zabrac tylko ubranko na wyjscie. Ty rowniez dostaniesz koszule, majtki poporodowe, podklady, reczniki, etc, wiec wystarczy wziac tylko kosmetyki - no chyba, ze chcesz swoje rzeczy uzywac
Wez tylko jakies luzne spodnie dresowe i bluze do przemieszczania sie, ew szlafrok na koszule. U dziewczyn w szpitalu (w Oslo) byla kantyna gdzie sie jadlo, u mnie z kolei wieczorem dostawlaam menu i wybieralam co chce i wybrane jedzonko dostawalismy do pokoju ( pokoj rodzinny). Ja w hotelu nie bylam, bo my bilismy na trudniejszym oddziale, a poza tym mialam cesarke, prawde mowiac nawet nie wiem czy w Fredrikstad jest hotel. Moj maz schodzil na dol do ogolnoszpitalnej kantynyi tam jadl posilki tudziez zywil sie hot dogami z narvessen z holu szpitala (chyba sie przejadl bo do dzis omija je lukiem

za pobyt meza (nocleg) sie placi.